Aromamasaža

Aromamasaža je  dio  procesa koji je vrsta alternativne medicine koja u tretmanima koristi eterična ulja kako bi utjecala na zdravlje i raspoloženje. Ova masaža predstavlja terapiju koja se pruža  polaganjem ruku. Eterična ulja koja se primjenjuju , počinju utjecati na mozak osobe koja uživa u terapiji . Mozak počinje lučiti serotonin i adrenalin i na taj način se liječi stres.

Eterična ulja se u kombinaciji s biljnim uljima nanose posebnim masažnim pokretima na tijelo osobe, pri čemu eterična ulja ulaze kroz pore kože u krvotok, tkiva i prenose se po cijelom tijelu, gdje nastavljaju djelovati na pojedine organe, tkiva te hormonski i živčani sustav.

Aromamasaža je posebna vrsta masaže koja se razlikuje od svih prethodno navedenih masaža. Također uključuje masažu cijelog tijela, sa stopalima, trbuhom i licem i vlasištem.
Može ju provoditi školovani aromaterapeut neovisno ili kao dio aromaterapijskog procesa. Koriste se bazna hladno prešana ulja i certificirana eterična ulja.
Napomena: potrebno je poduzeti lagane zaštitne mjere ako je primatelj masaže alergičan na bilo koje bazno ulje ili ima astmu

Stavite sebe na prvo mjesto i priuštite si masažu našim uljima. Mi pri tretmanu koristimo kombinaciju masaža i relaksirajućih kupki.
Ova masaža predstavlja terapiju koja se pruža polaganjem ruku. Eterična ulja koja se primjenjuju , počinju utjecati na mozak osobe koja uživa u terapiji.
Mozak počinje lučiti serotonin i adrenalin i na taj način se liječi stres Čvrsto  vjerujemo da je zdravo tijelo i smiren duh prvi korak ka sretnom životu.
Podarite si sreću  i uživajte u masaži i opojnim mirisima ulja.
Eterična ulja se u kombinaciji s biljnim uljima nanose posebnim pokretima na tijelo osobe pri čemu eterična ulja ulaze kroz pore kože u krvotok, tkiva i prenose se po cijelom tijelu, gdje nastavljaju djelovati na pojedine organe, tkiva te hormonski i živčani sustav.
Eterična ulja također djeluju svojim mirisom i na emocije i duh. Specifični pokreti kod masaže imaju pozitivne učinke na poticanje cirkulacije krvi i limfe, a time i na eliminaciju nakupljenih toksina i opuštanje mišića i vezivnog tkiva.
Uz sinergiju ugodnog ambijenta, glazbe, tišinu, terapeutski učinak ljudskog dodira te empatiju terapeuta i sposobnost slušanja klijenta prije i nakon tretmana, klijent će se opustiti, te se osjećati rasterećeno i fizički, emocionalno, mentalno i duhovno obnovljeno

Pratite nas

Jezik »