Pravila privatnosti

Pravila privatnosti

Ja Snježana Štefinovec  se obvezujem pružati zaštitu osobnim podacima korisnika, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za slanje upita putem web forme.

Moje ime je Snježana Štefinovec .Po struci sam web i grafički dizajner
Posjetite moje web stranice https://snjezana.lyra-media.com.hr/   i saznajte više o mojem radu. 
Ako vam se sviđa moj rad  slobodno me kontaktirajte na mail:
snjezana.webdizajn@gmail.com


Podaci koji se daju putem web forme automatski se brišu. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici obrta Moj čarobni štapić i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Prikupljanje i korištenje informacija
U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavijesti i informacija vezanih uz naše usluge, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi.
Slanje upita
Kako bi poslao upit na ovim web stranicama stranicama, korisnik popunjava registracijski upitnik. Tijekom popunjavanja od korisnika se traže kontakt informacije (poput imena i e-mail adrese, adrese stanovanja, broja telefona). Ove se informacije koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljenih na našim Internet stranicama.
Log datoteke
IP adrese koristimo kako bismo analizirali trendove, održavali Internet stranice, pratili kretanje korisnika i sakupili šire demografske podatke. IP adrese nisu vezane uz bilo kakve osobne podatke uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca.
Sigurnost
Ove Internet stranice poduzimaju sve mjere kako bi zaštitile podatke o korisniku. Unošenje povjerljivih podataka putem ovih Internet stranica zaštićeno je on-line i off-line. Ako se u našem formularu za registraciju od korisnika zahtijevaju povjerljivi, ti su podaci šifrirani i zaštićeni sigurnosnim protokolom (SSL). Tijekom boravka na zaštićenoj stranici ikona lokota na dnu Internet pretraživača poput Safari-a, Google Chrom-a, Firefox-a ili drugih internet browsera je zaključana, za razliku od otključane ili otvorene ikone prilikom uobičajenog pretraživanja naših stranica. Osim korištenja SSL šifriranja kako bismo zaštitili podatke o korisnicima na Internetu, činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bismo iste podatke zaštitili i off-line. Pristup svim podacima o našim korisnicima, ne samo gore spomenutim povjerljivim podacima, je ograničen. Pristup povjerljivim podacima imaju samo zaposlenici kojima su isti potrebni kako bi obavili određenu uslugu.
Kako upotrebljavamo kolačiće
Kolačić je mala datoteka koja zahtjeva dozvolu da bi bila pohranjena na vaš uređaj. Kada prihvatite, datoteka je dodana na vaše računalo i ona pomaže u analizi internet prometa ili omogućava internet mjestu prepoznati vas. Kolačići omogućavaju internet aplikaciji da vas prepoznaju kao pojedinca. Koristimo kolačiće za praćenje koje su stranice bile korištene. Ti podaci nam pomažu analizirati internet promet naših stranica i unaprijediti ih, kako bi bolje zadovoljili potrebe korisnika. Te informacije se koriste samo u statističke svrhe i tada se uklanjaju sa sustava.
Možete izabrati želite li ili ne dozvoliti upotrebu kolačića. Većina internet preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali vi obično možete prilagoditi vaš internet preglednik da ne dozvoli korištenje kolačića, ako tako želite. Onemogućavanje kolačića može vam onemogućiti neke prednosti i mogućnosti ovih stranica.
Poveznice na druga internet mjesta
Ovo internet stranice mogu sadržavati poveznice na druga internet odredišta. Međutim, jednom kad koristeći poveznice napustite naše internet, mi ne možemo biti odgovorni za zaštitu privatnosti i bilo kojih informacija koje dajete prilikom posjeta takvom mjestu i ta mjesta nisu pokrivena ovom izjavom o zaštiti privatnosti.
Google
Zajedno s dobavljačima kao što je Google, koristimo kolačiće te strane (kao što su Google Analytics kolačići) kako bi se sastavili podaci o korisnikovoj interakciji s funkcijama usluga na našim web stranicama.
Pristajemo na sljedeće:

1.nakon što smo izradili pravila o privatnosti, dodat ćemo link na njih na našoj početnoj stranici ili na prvoj značajnoj stranici nakon ulaska na naše web stranice
2.korisnici mogu posjetiti našu stranicu anonimno
3.naš link na Izjavu o privatnosti može se lako naći na gore navedenoj stranici.

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti.
Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:
1.e-maila
2.prijavom na vlastiti račun
3.razgovorom s nama ili slanjem upita

Zaštita od SPAM-a

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova i navode teške kazne za prekršaje.

Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

– procesa narudžbe i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu
– slanja informacija, odgovora na upite i/ili bilo kakve zahtjeve ili pitanja,
– promocije putem e-mail liste ili za buduće slanje e-maila našim korisnicima nakon sto je izvršena prvotna transakcija.
U skladu sa zakonskim propisima pristajemo na sljedeće:
1.Nećemo koristiti lažne ili obmanjujuće teme ili e-mail adrese
2.Ispoštovati ćemo brzo zahtjeve za ne-uključivanje/odjavu
3.Dopustiti ćemo korisnicima odjavu pomoću linka na dnu svakog e-maila

Kontaktirajte nas

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći  sljedeće podatke:
E-mail:

snjezana.webdizajn@gmail.com

 

Jezik »